Talven lomalennot taas varattu

Taasen kerran lentojen aktiivinen seurailu tuotti tulosta ja vihdoin 27. heinäkuuta tärppäsi. Lento Helsingistä Bangkokiin Turkish Airlinesilla maksoi 669,55 eur/hlö. Välilasku on tällä kertaa Istanbulissa, jossa paluumatkalla joudumme viettämään myös yhden yön lentoaikataulujen vuoksi.

Isompia suunnitelmia emme vielä ole kerenneet tekemään, mutta Bangkokista suuntaamme hetimiten kohti Kambodzaa, jossa muutaman isomman kohteen jälkeen haluaisimme viettää loput ajasta rennosti rannalla löhöillen. Tänä vuonna löhöloma houkuttelee enemmän kuin monen eri kaupungin kiertäminen ristiin rastiin. Yksi asiaan vaikuttava tekijä oli myös Kambodzan heikohko infrastruktuuri liikenteen osalta.

Tällekin reissulle saamme kavereiksi viimetalven matkakumppanit, Duo J & P. :) Tällä kertaa yhteistä aikaa on  kuitenkin reilu viikko enemmän kuin viimeksi.

Ainoat varaukset loman suhteen olemme päälentojen lisäksi tehneet vasta lennoille täältä länsirannalta Helsinkiin ja takaisin. Blue1 ilahdutti meitä erikoishinnoillaan, menopaluu lento 93 eur/hlö. Ei siis tarvitse ajaa Helsinki-Vantaalle omalla autolla. Hurraa!! :)

Ai niin, unohtui melkein se tärkein. Matkamme alkaa siis 16.12.2011 aamulennolla Helsinkiin ja viimeinen paluulento tuo meidät takaisin kotiin 12.1.2012.

Tervetuloa taas kerran matkalle mukaan! :)



Tunnisteet: , edit post
1 Response
  1. LENNU Says:

    Kiitos. Nojatuolimatka tiedossa :)