Cococape Resort

No niin, nettiyhteys toimii taas (liekö kauan, mutta nyt ainakin tällä hetkellä)... Eilen muutettiin tänne toiseen Resortiin nimeltä Cococape ja täytyy sanoa, että taso laski ehkä myös hitusen. Mukavasta rantamökistä muutimme risumajaan jonka rantaan ajautuu kaikki mereen dumpatut roskat ja paskat. Tässä resortissa ei ole varsinaisesti omaa rantaa, tai ainakaan samanlaista kuin tuossa edellisessä (saman rannan kivikköisessä päässä olemme siis nyt), sen sijaan täällä on pitkälle mereen ulottuva laituri jonka päästä pääsee uimaan. Eli kuten Koh Mak Resortin vastaanottovirkailija sanoi " Meillä on kaunis ranta, heillä kaunis laituri" :) Ero vesissä on sen verran, että tässä Cococape Resortin ympärillä näyttää olevan enemmän vedenalaista elämää, joten snorkkeleilla näkee paljon enemmän kuin tuossa edellisessä rannassa. Tosin vedessä näyttää olevan enemmän myös pieniä meduusoja, joten pistelyä on uidessa, mitä taas ei toisella rannalla ollut ollenkaan.

Itselleni (R) on taas puolestaan kehkeytynyt pieni köhä ja nuha, liekö sain sen siltä taksi kuskilta joka aivasteli ja präiski koko meidän taksi matkan Siem Reapista Phnom Penhiin. Joten snorklaus on pois luettu vaihtoehto tältä päivää, sen verran aivastuttaa koko ajan. Tämä Cococape on myös hitusen kalliimpi ruoiltaa ja juomiltaan, vaikka majoitus onkin hieman halvempi. Tosin näistä kivikovista sängyistä ei viittisi maksaa edes tätä hintaa eli n. 27 euroa. Mutta annetaan nyt paikalle mahdollisuus ja jos tuntuu ahistavan liikaa, niin täytyy miettiä takaisin menoa Koh Mak Resortiin.

Nuhanenä terveisin, R

R vähän snorklailemassa :) (kun ei vielä ollut liian kova nuha)
3 Responses
 1. LENNU Says:

  Huomenet täältä pimeästä talvisesta maasta :)
  Toivottavasti nuhasi väistyy hyvässä järjestyksessä pois. Oisko siellä mitään paikallista "rohtoa" siihen?
  Onneksi te voitte vaihtaa maisemaa jos ei paikka miellytä. Täytyyhän sitä kokeilla "risumajaakin", eikö?

  Mä meen aamu-uinnille huomenna - polkee vettä lyhyeen altaaseen, vähän on kateellinen sun uimapaikalle :)

  Terkut P:lle.


 2. Reeban Says:

  Tänään on ollut vähän pilvinen sää ja vettäkin on taivaalta ripotellut aika ajoin. Viime yönä satoin ensimmäistä kertaa oikein kunnolla. Toisaalta siis hyvä, että tuli tällainen välipäivä, niin saa lepäiltyä tuon tukkosen nenän kanssa :) Uimavedet on kyllä täällä tosi kivat, vesi on lämmintä ja aurinkoisella säällä todella kirkasta.

  Joo toki hyvä kokeilla välillä risumajaakin, kokemuksia kaikki yhtälailla :) Katsotaan, jos keli on huomenna hyvä, niin lähdemme varmaan tuohon läheiselle pikkusaarelle snorklailemaan...

  Pilvistä päivää pidellen :) R