Cha-Am Beach

No niin nyt pienten päivätorkkujen jälkeen on hyvä hetki päivittää vähän taas päivän tapahtumia tänne blogiin :)

12 tunnin yöunien jälkeen heräsimme noin kymmenen maissa taivaalta porottavaan auringon paisteeseen. Huoneessa toki oli pimeää heräämiseen asti paksujen pimennysverhojen ansiosta.

Aamupalalle kerkesimme juuri ja juuri ja pian lautasella tuotiin eteemme paistetut kananmunat, nakkia, pekonia ja kinkkua paahtoleivän kanssa. Vaikea osiltaan selittää miten kivaa on syödä aamupalaa palmupuiden katveessa lempeän merituulen puhaltaessa noin +24 asteista ilmaa. Ehkä sana "täydellistä" kuvaisi parhaiten tuntoja :)

Aamupalan jälkeen kävimme vielä huoneessa suihkussa ja vaihdoimme puhtaat vaatteet ja valelimme itsemme aurinkorasvalla. Ensimmäinen tahtotila tälle päivälle oli päästä näkemään tuo jo illalla korviimme kohissut meri ja  hittolainen olihan sitä rantaviivaa sitten taas melkoisesti suuntaan kuin toiseenkin. Tässä kuvat alla :) Lieko toisessa kuvassa näkyvät korkeat tornit jo Hua Hinia?



Käpöttelimme jo melkoisen paahteiseksi ilmaksi kehkeytyneessä auringonpaisteessa eilen tutuksi tulleeseen ravintolaan päiväkahville: P otti kahvin ja itse otin omena-mansikka smoothien NAM :) Ja pullo tietenkin vettä, tällä säällä kun sitäkin kuluu ihan hulluna. Kahvien jälkeen lähdimme vain rauhallisesti tallustelemaan rantakatua eteenpäin ihan vain katsastaaksemme mitä tarjontaa kadulta löytyy. Kadun vierustat oli täynnä ravintoloita, rättikauppoja ja ruokamarketteja. Itselle tuli mieleen hierontapaikat, joita edellisillä matkoilla oli tullut hyödynnettyä ja tulihan sellainen vastaan nytkin :) Tunnin jalkahieronta maksoi 200 bahtia (n. 5 eur ) ja kyllä olo tuntui taas kevyeltä, vaikka noilla thaimaalaisilla onkin niin pirun pienet ja pistävät sormet :)


Tällaisia valtavia värisirkuksia meni katuja pitkin aina aika-ajoin poppi täysillä soiden, liekö olivat Bangkokilaisia jotka olivat tulleet viettämään viikonloppua Cha-Amiin :) Lounalle pysähdyimme kotimatkalla taas tuohon samaiseen ravintolaan, josta on nyt selvästikkin kehkeytymässä kantapaikkamme :) P kokeili  Tom Kha Gai keittoa joka on thaimaalaista kookos-kanakeittoa ja oli kuulemma aika jykevän mausteista, itse söin kanaa ja riisiä, jälkkäriksi P otti jädeä (4 palloa) ja minä hedelmälautasen. Lounas yhteensä juomien kanssa 750 bahtia (n. 20 eur).

Lentomatka ihan selvästikkin vielä verottaa, koska silmiä alkoi painamaan ruoan jälkeen ja vähä ennen viittä päätimme ottaa pienet puolen tunnin päikkärit. Herätessä sitten olikin jo pimeää ja nyt istutaan tässä omalla terassilla näpyttelemässä tätä blogia ja ihastelemme muutamaa gekkoa jotka tulivat terassille valon perässä :) Leppoista ja rauhallista sanon mä :)