Matka lähenee...

No niin matkaan on  enää jäljellä 12 päivää, hitsiläinen. Niin se taas salakavalasti hiipi lähietäisyydelle, ettei taas oikein meinaa osata ymmärtää edes miten lähellä matka oikeasti on :)

Matkajärjestelyt on kuitenkin aika hyvin pulkassa, majoitukset on hoidettu paluulennon välilaskumajoitusta lukuunottamatta. E-viisumit Kambodzaan on takataskussa (25$ kpl ) ja ne tulivat yhdessä päivässä sähköpostiin. Helppoa ja vaivatonta. Saa nähdä onko niin helppoa ja vaivatonta enää siellä Kambodzan rajalla. P toi kotiin Helsingistä tullessaan ihka uudet snorklausvälineet. Maskit, snorkkelit ja räpylät kustansivat yhteensä 220 eur. Saattaa kuulostaa vähän kalliilta, mutta tietääpähän ainakin kenen suussa snorkkeli on ollut ja laatu tietty maksaa aina. Nämä haettiin suoraan Varuste.net omasta myymälästä, koska matkaan oli niin vähän aikaa ja olimme lukeneet heidän sivuiltaan kommentteja hitaista postituksista. Näin saimme varusteet varmasti mukaan matkalle. Ps. R ei ole koskaan snorklannut + omaa veteen vahvan viha- rakkaussuhteen, joten katotaan miten käy :)  


Näppärinä nettishoppailijoina tilasimme myös rash guard paidat (SPF 50+ ) snorklausta varten. Jos ei sitten siellä vedessä niin pahasti palaisi :) Niin kuin viimeksi Vietnamissa :) Paidat tulivat suoraan postipakettina floridalaisesta verkkokaupasta hintaan 106$ (sis. postimaksut ja 3 paitaa).


Järjestelyt ovat siis melko hyvällä mallilla, enää tarvii vain pakata ja päästä paikan päälle. Ensi viikonloppuna treffataan matkakaverit J & P ja fiilistellään matkaan lähtöä :)