lököilyä, lepäilyä ja leffoja...

Viimeiset kaksi päivää on mennyt melkein sisätiloissa. Onneksi oli noita elokuvia mukana, ettei vallan tylsistymään päässyt. Antibiootti alkaa varmaan jo vähän tehoamaan, koska P:kin on ollut jaloillaan jo muutamaan otteeseen tänään. Käytiin ihan tuolla kaupungillakin ( 2 korttelin päässä ) varaamassa kyyti huomisaamulle Thaimaan rajalle ja täytyy myöntää, että tätä maata tuskin tulee kaipaamaan. Hinnat ovat lähellä suomen hintoja ja matkabudjetti näille 6 päivälle on jo reilusti ylitetty. En muista, että olisimme edes lukeneet mistään blogeista, että Kambodza olisi näin kallis maa. Huomenna kuitenkin starttaamme aamuviidelta taksilla taas seuraavat 300km Thaimaan rajalle Hat Lekiin. Tämä rajanylityspaikka on ihan etelä-rannikolla. Viimeistään puolenpäivän maissa meidän pitäisi olla sitten jo taas Thaimaan puolella..

Allaskuva päivänvalossa ( kun muuta ei ole ) :)
Tunnisteet: edit post
2 Responses
  1. LENNU Says:

    Hyvää Tapaninpäivää täältä kotoisasta suomesta taas!
    Ihanko siellä saa antibioottikuurin noin vain kun apteekkiin menee kysymään? Aikas jännää. Toivottavasti P paranee ja matka jatkuu suotuisimmissa merkeissä eteenpäin.
    Jos tämä maa oli kallis niin eikös se Thaimaa ole kovin edullinen?
    H ja S ovat meillä ja laittavat terveisiä.
    Kova myrsky oli yöllä, vettä satoi kaatamalla ja tuuli ulvoi nurkissa. Naapurimaassa oli kovat myrskylukemat, 35 m/s, kattoja lähti ym. Onneksi ei tässä meidän kohdalla kumminkaan.

    Mukavaa lähtöä huomiselle, ollaan näkysillä täällä päässä :)


  2. Reeban Says:

    Moikka, Ompa teillä tosiaan kurjat kelit siellä :( Terveiset vaan takaisin H & S:lle. Antibiottikuurin saa tosiaan täällä ilman reseptiä ja ainakin tuossa apteekissa oli ns. apteekkari joka tiesi heti antaa oikeaan vaivaan kuurin. Ja toivotaan, että tuolla paranisi. Kamabodza on ollut tosiaan kallis paukku, mutta Thaimaan puolella on sitten taas halvempaa... melkein ois voinu jättää nämä 6 päivää pois kokonaan ja olla vaikka Thaikkulassa koko aika, mutta se on nyt reissattu täällä ja huomenna päästään Thaimaan puolelle :)

    Kivaa Tapaninpäivää sinne myös! Täälläkin on vähän siellä sun täällä Joulukoristeita ja joululaulut raikaa ostoskeskuksissa :) Sää on vain vähän erilainen, aurinkoa ja +29..