Vesipedot

Ensimmäinen yö uudessa paikassa meni taas vähän uusien äänien totutteluun, mutta kahdeksan aikaan jo tallustelimme aamupalalle. Joka oli hyvin kattava, kaikille oli varmasti jotakin ja mekin saimme mahat täyteen. Sen jälkeen päivä on ollut suurinpiirtein vain uiskentelua meressä ja pieniä lounas/kahvi pausseja. Maskin kanssa jo sukelleltiin rantavedessä ja minä lähinnä harjoittelin kroolausta :) Tämä paikka on aivan uskomaton ja merivesi on varmaan lähemmäs 30 asteista :)

Uintikertoja tälle päivälle tuli kokonaiset kolme ja sen kyllä huomaa punoittavista olkapäistä :) Tässä muutama kuva vielä rannasta ja majapaikastamme. (kuvat tulee myöhemmin... nettiyhteys tökkii... murrrr...)



Viimeiset kolme päivää olemme vain uineet ja snorklanneet. Päivät kuluu kiireettömästi ilman kelloa ja tämä on varmasti jo lähellä täydellistä lomaa, en ainakaan osaa heti miettiä mikä voisi lisätä päivien täydellisyyttä :) Tänään illalla on sitten edessä iso uuden vuoden vastaanotto illallinen ohjelmineen. Jos nettiyhteydet vain toimii niin siitä sitten lisää huomenna :) Mutta eipä tässä muuta enää kuin oikein ihanaa Uuden Vuoden aattoa kaikille!!

Tunnisteet: , edit post
1 Response
  1. Heicu Says:

    Ihania kuvia, on varmasti oikea paratiisi :)
    Mukava lukea teijän reissun kuulumisia, kaikenlaista on teidänkin lomaan mahtunut.
    Täällä Heinolassa on nyt vihdoin lunta pieni kerros, ja pikkupakkastakin sopivasti. Meillä ei sen kummemmin ole uuden vuoden suunnitelmia, sauna varmasti pian lämpiää ja kynttilöitä pienten napostelujen kera varattu. Ehkäpä joku naapureista muutaman raketinkin poksauttaa, niin ei tarvitse kaupunkiin lähteä ilotulitusta katsomaan :D
    Toivotamme siis teille ihanaa ja onnekasta uutta vuotta 2012! Terkkuja!

    t. H ja S + karvakorvat