Kohti Koh Mak saarta


Yö oli mitä kiinnostavin, herätyskellon herättäessä jo klo 04.30 (herätys oli unohtunut päälle edelliseltä aamulta) ja kohta tämän jälkeen Resortin oma kukko kiekaisi aamukiekunsa ilmoille. Tämän jälkeen Resortin lukuisat linnut/kanat ja kukot alkoivat heräilemään ja pitivät meitä hereillä äänillään ennen kuin hoksasimme laittaa korvatulpat korviin :)

Korvatulppien kanssa nukuimme kuin vauvat puoli yhdeksään asti, josta sitten suihkun kautta suuntasimme aamupalalle. Aamupala oli valtavan hyvä. Ensin kahvit ja iso kulho pilkottuja hedelmiä, tämän jälkeen jugurttia ja mysliä minulle, P otti paahtoleipää, kananmunaa ja jauhelihapihvin. Ruoat ovat muutenkin olleet taivaallisia täällä, eilen illalla syötiin snapper- kala ja katkarapukakkuja (tai siis P söi katkarapukakkuja) ja ähky meinasi tulla. Tosi, tosi hyvää!! Täällä paikassa ei ole mitään menuja josta voi valita ruokansa, vaan paikan isäntä Mr. Chin yleensä valitsee päivän marketilta iltaruoan ja sitä sitten tarjotaan majoittujille. Tämä ei kuitenkaan yhtään vaivannut, koska kaikki ruoat mitä eteen tuli olivat aivan taivaallisia :)

Aamupalan ja pakkailujen jälkeen lähdimme Trat nimiseen kaupunkiin josta saimme Song-tao kyytin tänne laiturille mistä veneet lähtevät eteenpäin. Song-tao kyyti oli ihan uskomattoman kuuma vaikka istuimme avoimessa takatilassa. Taitaa tulla lämmin päivä :) Kyyti muistuttaa penkkeineen lava-auton katettua takaosaa.



Nyt odotellaan tässä suojassa seuraavaa kyytiä veneille. Lämmintä on muuten +32 ja täällä varjossa valehtelematta +28 astetta, puuh.