Matkapäivä...

Huomenta! Aamupala nautittu ja laukut on pakattu. Edessä on 200 km ajomatka Suvarnabhumin lentokentän bussiterminaaliin, jossa odottelemme J & P:n saapumista. Yöllä oli saapunut tekstiviesti, että lento oli lähtenyt ajallaan Ataturkilta. Samalla on tarkoitus kartoittaa siellä terminaalissa, että onko sinne Aranyaprathetiin menossa busseja enää kahden jälkeen iltapäivästä. Netti antaa paljon ristiriitaista tietoa aikatauluista ja niiden olemassaolosta, joten tarkastetaan tilanne paikan päällä. :)

Rajakaupunki Aranyaprathetiin on matkaa reilut 200 km, joten bussikyydissä saa varata varmasti sen 3,5 - 4,5 tuntia. Mikäli busseja ei enää lähde, niin joutuu turvautumaan taksiin ja sillä se matka taittuu luultavasti ainakin puoli tuntia nopeammin. Mochidin bussiterminaalista Bangkokista busseja lähtee muistaakseni vielä 18:00, mutta ei jaksaisi ajella edes takaisin lentokentän ja kaupungin väliä.

Palataan astialle taas illalla rajan tuntumassa!

Tässä kuva hotellihuoneisiin vievästä polusta Cha-Amissa
2 Responses
  1. LENNU Says:

    Hello!
    Enpä panisi pahakseni vaikka saisin istuskella tuollaisella rannalla juoden jotain hyvää juomaa ja pulikoiden välillä meressä.
    Siis meduusoja! Uskaltaisinkohan sittenkään uida, huh.
    Bussi on mainion näköinen väreineen ja koristuksineen.

    Aikas halpaa on tuo ruokapuoli ja varmaankin terveellistä kun saa syödäkseen hedelmiä ihan eri lailla kuin täällä.
    Mukavia uinteja ja köpöttelyjä sinne!
    Aatto lähestyy eikä lumesta tietoakaan :(
    Juhliiko ne joulua siellä ollenkaan?


  2. Reeban Says:

    Moikka, vihdoin taas linjoilla :)Eilisessä hotellissa ei toiminut netti yhteys ollenkaan joten päivitettävää on kahdelta päivältä. Mielenkiintoista on tosiaan nähdä miten viettävät joulua täällä kambodzan puolella, ainakin tässä hotellissa mihin tultiin aamusta kaikki kulkee tonttulakit päässä :)

    Mutta kohta lisää uusissa päivityksissä... Saisittepa vähän lunta sinne, ei kuulosta hyvälle toi loskainen joulu :(