Uimaan!!!

Ero on kuin yöllä ja päivällä kun vertaa eilistä (sunnuntaita) tähän päivään (maanantai). Paikalliset asukkaat ovat palanneet viikonloppulomaltaan takaisin Bangkokiin tai muihin kaupunkeihin ja rannat ovat melkein autioita. Tai thaimaalaiset ovat vaihtuneet länsimaalaisiin. :) Tilaa on siis aivan toisella tavalla, joten ei muuta kuin mereen pulikoimaan! :)


Uintihetki oli melkoisen virkistävä ja aalloissa oli mukava kellua. Toki pieniä jännittäviä hetkiä myös koimme isompien meduusojen aika ajoin pulpahtaessa lähemmäksi pintaa. Joten uinti jäi melko lyhkäiseksi loppujen lopuksi kun kyllästyimme vahtimaan mistä seuraava meduusa nostaa päätään ylös pintaan... ei kivaa ollenkaan, mutta meri on nyt tälle reissulle korkattu :) Ja ensimmäiset pienen pienet rusketukset saimme myös tänään, toki viime reissusta oppineena otimme aurinkoa maltilla :) P piti melko saarnan kun vonguin jo aikaisemin rannalle :) Mutta hyvä näin ei iho palanut!

Päivä meni muuten nopeasti ja nyt illasta on sitten ollut taas aika pakata. Huomenna suuntaamme takaisin Bangkokin lentokentälle matkakumppaneitamme J & P vastaan ja koitamme löytää jollain ihmeellä kyytin Cambodzan rajalle Aranyaprathetiin jossa yövymme ennen rajan ylitystä. Joten reissupäivä on huomenna  edessä ja siitä lisää sitten myöhemmin.. Nyt petiin ja huomenna taas tien päälle! Illanjatkoja kaikille!
Tunnisteet: edit post