Mairood Resort ja pala paratiisia

Aamulla 05.00 starttasimme taksilla Phnom Penhistä kohti Thaimaan rajaa. Taksi kyytiin meni vain vaivaiset 3,5 tuntia, koska kuskillamme oli selvästikkin rallikuskin vikaa. Parhaimmillaan suorilla tiepätkillä vauhti nousi 160km tunnissa :) Mutta kuski näytti olevan taidokas, joten päätimme olla murehtimatta asiaa :) Rajalle saavuimme siis jo 08.30 aamulla, eli todella paljon aikaisemmin kuin luulimme. Rajanylitys tapahtui 10 minuutissa, eikä muita ylittäjiä ollut paljoa tuohon aikaan. Matkalla vuoriston halki oli hauska nähdä varoitusmerkkejä norsuista, sellaisia mitä meillä suomessa on hirvistä :)


Meillä oli suunniteltuna yksi yö Mairood Resort nimisessä majapaikassa ennen saarelle menoa. Paikka sijaitsee keskellä kalastajakylää, jonka asukkaat ovat pääsääntöisesti pakolaisia Kambodzasta. Resortin rautaportista sisään astuessa näkymä kalastajakylästä vaihtui trooppiseksi paratiisiksi. Huikean hiljainen ja rauhallinen paikka, jossa kuulee ensimmäistä kertaa omat ajatuksensa viikkoon. :)

Majapaikan omistaja Mr. Chin ja hänen assistenttinsa Judy (iäkäs kanadalainen nainen) olivat melko hauska parivaljakko ja heidän puheripuliaan oli vaikea lopettaa (mutta miellyttävä kuunnella). :) Kaikki tuntuivat järjestyvän käden käänteessä ja tällä hetkellä meille on varattu jo myös kyyti Tratista Koh Makille ja takaisin. Tässä muutama kuva kalastajakylästä. Majapaikasta ehkä jotain kuvia myöhemmin. :)




1 Response
  1. LENNU Says:

    Tätä olin lukemassa eilen kun tuli sähkökatko, jota kesti aamu 10:een.
    Ihana tuo paatti :)