Matkakustannukset: osa I

Lähtöön on enää muutama hassu päivä ja ajattelimme tehdä pieniä laskelmia siitä, että kuinka paljon €uroja ollaan tähän mennessä tuhlattu. :)

Lentoihin on mennyt rahaa yhteensä 755€/naama. Tämä kattaa yhden kotimaan lennon menopaluuna Helsinkiin ja ns. päälennon Helsingistä Istanbulin kautta Bangkokiin ja takaisin. Loppuen lopuksi ei ollenkaan paha hinta, vai mitä?

Kaikki majoitukset on varattu etukäteen, joka on meille se sopivin tyyli matkustaa. Vajaan kuukauden matkalle mahtuu kaiken kaikkiaan 26 yötä hotelleissa/bungaloweissa/mökeissä ja tälle paketille hintaa tuli yhteensä 1006€ kahdelta hengeltä, eli 503 €/naama. Majoituspaikat eivät ole niitä kaikkein halvimpia, muttei välttämättä kalleimpiakaan. Budjettimatkaaja löytää takuuvarmasti majapaikat vastaavalle yömäärälle reilusti edullisemminkin.

Tuohon kun lisätään E-Visa vielä Kambodzan puolelle (n. 20€/nuppi), niin kokonaissummaksi tähän mennessä saadaan 1278 € per henkilö. Tässä siis matka- ja yöpymiskustannukset. Palataan jossain vaiheessa asiaan uudestaan vaikka reissun jälkeen jolloin tiedämme vähän, että kuinka paljon matkalla paloi ns. käyttörahaa (ruoat, juomat, tuliaiset, bussi-/junaliput ym.).


Tunnisteet: edit post
2 Responses
  1. LENNU Says:

    Mukavaa matkaa. Seurailen täällä miten se edistyy.


  2. Reeban Says:

    Lentokentällä istutaan täällä Helsingin päässä ja odotellaan, että check-in-tiski aukeaisi. :)